Tuesday, November 08, 2011

Kali kedua.

:)

Bismillah..

Cane nak mula erk? Janggal pulak rase. Hehe.

Yeah. Kite pregnant lagi. Baru je jugak lebih kurang 4 bulan lebih camtu. Sorry sangat pasal memang ramai yang tatau. Bukan pasal nak berahsia segala tu. Tapi sebab sickness memang lemau sangat. Ni nak hadap blog pun makan mase. Rase nak muntah tengok blog sendiri, boleh? Huhuhuhu

Ade jugak segelintir family members yang tau, kata gap rapat sangat. Tapi nak buat cane. Terimalah. Alangkan kami parents pun terima, ye tak. Positif je lah. Rezeki. :P

Fahrin plak bakal jadi abang long Fadil. Ops haha silap-silap. Abang long Fahrin. Gender baby memang tatau lagi. Awal sangat lagi nak check-check pun. Biar beso sikit. Pregnant kali ni memang sama sangat macam yang sebelum ni. Mabuk teruk sama jugak. Merah padam muka muntah-muntah. Nasiblah kan..

Pheww dah boleh tarik napas lah gini. Lega uols. Oh btw, tahniah untuk kengkawan yang lain. Baby dragon! Baby 2012!

16 comments:

mamaelly said...

owhhh meeeeeeee... tahniah reen.. alhamdulillah.. elly pulak yg excited.. wah ramai dah naik satu bas dah nie.. hihihi

semoga kandungan reen kali ni selamat hingga melahirkan ye.. jaga diri elok2 la..hihi

best nye

p/s : fahrin nak ada girl ke boy??

Ann said...

ohhhh senyap2 je dia ya
btw congrats reen
jaga diri n baby elok2
semoga semuanya dipermudahkan, amin.


wah! next year achik ani kena get ready buat baju raya utk 2org cucu lah ye?. :)

ღnFashyaღ said...

Pandai reen menyimpan rahsia ye...hihi...rupe2nya dia pun dah berisi yo!

Apa2 pun tahniah okay pada kehamilan kedua... Syukur Alhamdulillah, anak kita 2-2 bakal sebaya..hihi..:)

jaga diri n baby baik2 tau.

AnaLyana said...

tahniah reen....hepi for you... Fahrin dah jadi abg long Fahrin sama macam abg long Dani..:)

Yantie said...

tahniah reen..happy for u..;)

misha.w said...

tahniah reen. jaga kesihatan kay. pasni boleh makan tanpa rasa bersalah lg.

and opssss...

kena lah kite buat ikan bakar utk awk ni. org mengandung mengidam mesti kena layankan. huhu..

Deqna said...

congrates!! :)))

fahrin bakal jadi abang.. oklah tu.. takde istilah cpt atau lambat ok.. inilah rejeki kan...

jaga diri baik2 yer :)

Hanani said...

wah, tahniah reen....ingat lagi tme memula baca blog reen time tu dok citer ttg payin dalam perut..akan ada lagi untuk adik payin..congrate reen..take care ye :)

Xeea said...

Whoaaaaaa! Another baby dragon is on the way! Jeles ai tawww. Neway, congratz. Semoga dipermudahkan semuanya.

chiku the chucuru said...

waahh...mmg diam2 ubi berisi nih... congrat babe... :)

yaya+frdz+auf said...

wahhhlawehh.... tahniah adik reen.
ramai dah sekapal ni. ape korang pakat2 ehh? hehe. anyway, jaga diri ye. :)

Nadya said...

congrats!semoga selamat dan dipermudahkan segalanya.

wardah @ fie shah said...

Alhamdulillah, patutlah Reen penat kejar Abang Long Fahrin haritu. Haiiii geramnye awak ni pandai rahsia yeppp! Nak kena ni nak kena niiii...

NURUL JAMIAN said...

tahniah reen

aziyana said...

heheehe tahniah yer..wah dh 4 bulan..take care yo
abg long payin, sila jg mommy baik2

rDnA said...

Congrate reen..