Wednesday, November 30, 2011

Wednesday, November 23, 2011

Wednesday, November 16, 2011

Wordless Wednesday #35


Kredit gambar to google.


Hmmmph! Hmmph!!

Wednesday, November 09, 2011

Wordless Wednesday #34


Dia yang 11 minggu... :)

Tuesday, November 08, 2011

Kali kedua.

:)

Bismillah..

Cane nak mula erk? Janggal pulak rase. Hehe.

Yeah. Kite pregnant lagi. Baru je jugak lebih kurang 4 bulan lebih camtu. Sorry sangat pasal memang ramai yang tatau. Bukan pasal nak berahsia segala tu. Tapi sebab sickness memang lemau sangat. Ni nak hadap blog pun makan mase. Rase nak muntah tengok blog sendiri, boleh? Huhuhuhu

Ade jugak segelintir family members yang tau, kata gap rapat sangat. Tapi nak buat cane. Terimalah. Alangkan kami parents pun terima, ye tak. Positif je lah. Rezeki. :P

Fahrin plak bakal jadi abang long Fadil. Ops haha silap-silap. Abang long Fahrin. Gender baby memang tatau lagi. Awal sangat lagi nak check-check pun. Biar beso sikit. Pregnant kali ni memang sama sangat macam yang sebelum ni. Mabuk teruk sama jugak. Merah padam muka muntah-muntah. Nasiblah kan..

Pheww dah boleh tarik napas lah gini. Lega uols. Oh btw, tahniah untuk kengkawan yang lain. Baby dragon! Baby 2012!

Wednesday, November 02, 2011