Thursday, July 19, 2012

Wednesday, July 11, 2012

Wednesday, July 04, 2012

Wednesday, June 27, 2012

Wednesday, May 02, 2012

Wednesday, April 25, 2012

Wednesday, April 18, 2012

Tuesday, April 10, 2012

Blogger Birthday Gathering.

Semua dah up ngan entry gath memasing? Pantas ah korang. Aku tak ngedan buat lagi. Tapi ade cilok gambo-gambo dari fesbuk kak yaya. Kihkih


Ni baru sikit ye dak. Ade ramaaaaai lagi kalau dapat kumpul.


KahKahKah


Auf! Kenape comel sangat awak tu? Macam anak mat salih ha.

Thursday, April 05, 2012

Wednesday, March 28, 2012

Wednesday, March 21, 2012

Wednesday, March 14, 2012

Wednesday, March 07, 2012

Wednesday, February 29, 2012

Thursday, February 23, 2012

Dulu-duluan.


Kemain aku klik gambo beso.

Wednesday, February 22, 2012

Wednesday, February 15, 2012

Wednesday, January 25, 2012

Wednesday, January 18, 2012

Wednesday, January 11, 2012

Wednesday, January 04, 2012

1st Scan

Kalau nak ikutkan, scan ngan klinik kk patutnye minggu depan. Tapi biaselah mengada lebih, balik kampung aritu member doktor sane offer nak scan kan. Kot lah nak tau gender awal katanye. Orang offer haruslah jangan ditolak. KehKehKeh

Ni kiranye scan pertama ah. Memang tapenah scan pun sebelum ni. Sebab saja belum nak scan. Ape ko cakap ni. Haha. So ini kali rezeki fahrin ah dapat tengok adik dia dalam perut. Tatau la perasaan dia cane kan. Tapi yang pasti dia tepuk skrin monitor tu. Nak suruh adik keluar cepat ke hape. Kahh

Tadaaa~ Hey awak yang kat dalam tu. Ape bikin? Sedap makan? HAHA

Gambo first adik lebih kurang 5 bulan lebih umur dia. Kecik je pun ha. Tapi melompat kemain ganaih. Tengkiu kat mira sebab tolong scan tu. Jimat duitku kahkahkah. Ok ok terima kasih bebanyak. Next baby koi datang tempat aok lagi ye. Koi belanja makan pulak :D

This time, perut macam kecik ah sikit compare ngan fahrin dulu. Time fahrin dulu, aku obesiti. Kofkof. Ini kali macam sedang molek ah sikit. Gitu.

Tadaaaa~ yang ni fahrin pulak haha. Haruslah mengimbau kenangan lama. :D

Pregnant anak laki ni memang malas melawo ke gane entah. Serabai je setiap masa. Feeling lawo ke ape kalau tak pregnant. Huh. Mekap-mekap memang tadelah. Gi keje pakai tiset je. Tu pun kadang pakai suar trek. Malas sangat Ya Rabbi nak angkat kaki gi keje pun. Hari-hari mengeluh kenapalah kena gi keje. T_T

Tapaham betul.

1st tri, mabuk memang kuatlah. Makan je muntah. Muntah je makan. ehhh. Sampai sekarang ni ah muntah-muntah tu. Sakit ati tau. Tapi berat naik, yang tu misi puji kahkahkah. Ye lah biase orang mabuk berat turun, aku berat naik. Tatau la cemane body aku collect. Now, makan kena catu pulak. Awal-awal dulu ye la misi puji. Sebab naik sekata. Maklumlah aku, pantang kena puji teros di awang-awangan. Lepastu tak sado diri bedal kemain banyak food. Kalau naik banyak, misi ugut nanti kena minum air gula lagi. Nak tak? Nanak... :(

Esok ni aku ade check up berat pulak kul 2 petang. Pegi sendiri lah ape lagi. Kena tinggal sulung, pastu naik bas. Aih.. Lemau betul.

Wordless Wednesday #41