Friday, August 29, 2014

Beraya tahun ni.


Gambar sekeluarga tahun ni. Tema last minit carik. Memang cadang nak sedondon ngan babah dorang. Anak-anak satu kaler. Next year nak pakai printed pulak lah. Baru abes raya dah sembang baju raya tahun depan. Pompuan sangat.. :p

Tahun ni beraya kat kampung dulu. Sepatutnye nak raya kl dulu, tapi adik aku raye jb dulu. Kalau tak, taun depan kurang meriah pulak. huhu. eh anyway, selamat hari raya semua. Maaf zahir dan batin ye. Dah lepas raya pun boleh wish jugak ape. Hehe.

Tu background tempat sama macam last year. Aim pokok kelapa tu jelah lepas ni. Tade sawah, pokok kelapa seketul pun jadiklahhh

3 comments:

Tengku Fauziana said...

SILA RAJINKAN DIRI ANDA YE PASNI..MUAHAHAHA..

Ana Lyana said...

wahhhhh, yeayyy dah bleh baca blog reen.. Yeay!!!!

akak suka baca blog org cantik2 ni...=p

Norhidayu Abdullah said...

aku pun nak carik port gmbr raya lah kat kg. pastu susun setiap tahun..
hahahaha..cita-cita sgt