Thursday, January 15, 2015

Hai

Lama tak masuk sini. Blog sapa lah ni. kuikui

Banyak benda nak cerita sini. Banyaaaak sangatt sampai tak tahu nak cerit mana satu. Nak taip macam dolu dolu tak senang sangat lah beb. Malas betul.. Dulu masuk opis hambek terus hadap blog dulu. Dasar makan gaji buta. Hahaha.. Btw, target aku untuk last year so far so good. Lesen L ai dah dapat. wiwiwi. Target anak anak sekolah tahun ni pun tercapai. Target untuk pregnant 3by30 tu bukan ye. 3before35 tu insyaallah. (konon je target, sekali hujung taun lepak labour room) kahkah.

Ehh tahun ni aku dah 29 lah. wah. Angka terakhir lah 20an ni. 30an tu nanti mesti aku macam wanita wanita sangat. Tak sabar occay. Nak hang out ngan kawan kawan baru lah rasa macam rakan sebaya. Kalau keluar ngan siblings rasa macam sebaya mereka saja. Apa ni?! hikhik

Target tahun ni tak banyak mana. Cuma nak konsisten jadik mak yang cemerlang, penyayang ngan lebih banyak bersabar dengan anak anak. Nak kurangkan perangai momster tu ha. My bad.. Tapi kalau nak berubah, ada saja jalan nya ye dok? Doa doakan ku dalam doamu. ewah

Ok nak post entry ni. Kang delay delay, dia jadik draft. Kahkah. Bai!

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

SINGGAH PTG

Tengku Fauziana said...

Hai!!

*wakaka

chiku the chucuru said...

Nak hang out ngan kawan kawan baru lah rasa macam rakan sebaya
~~hewahh... i ni dah 30+++ tau... tak sebaya lah.. tak nak kawan lah ke?

Fahreen Fredo said...

Pit : Kahkahkah!!! Eleh majuk kew?
bagi la can aku nak goreng ayat ni hahaha

Ciare Baha said...

haii!!

alaa mudenye reen....x aciii...wuwu..mak 31 tahun ni. tskkk