Thursday, August 06, 2015

Syawal 2015.

Assalamualaikum.. Happy raya gais. How's your raya? Havoc? Seronok makan? Makan manyak taakkk?? Hahaha... Tak berani ah aku nak naik penimbang buat masa sekarang ni. Melantak macam membela je.. Hari tu molek je dagu dabel chin, sikalang sudah triple chin. Ke fourchin? Kahkah nasiblah...

Oh eniway, our family photos. Macam biasa, perusak gambar sentiasa membikin onar. Takpa.. Takpa.. Nanti aku compilekan semuaaaaa gambar raya family ni, dah besar esok umi albumkan khas untuk uols berdua ye. Terimalah. Album raya random uols. huhh.. Ini ada la jugak pakai songkok. Last year lepas mandi pagi raya, nak pakaikan fahrin baju melayu baru dia. Ada ke patut dia nak koyakkan baju melayu dia? Direntap rentap sebab nak pakai tiset je. Ewah sangat. Peel tu peel. Grr. Tu baru abang. Adik belum lagi. Tak campur bapak budak lagi. Ehehehe selamat hari raya awaaa :D

Salam raya ngan umi pun merajuk rajuk anak anakku ini. Sabar je lah.

Raya kali-7. Aidilfitri 2015.

2 comments:

chiku the chucuru said...

eh eh... fahrin n luqman boleh masuk famili photo aku lah... kaler sama

NURUL JAMIAN said...

ayat sempoi ai like