Tuesday, July 12, 2016

Syawal 2016.


syawal7, bismilillah..

Black & Brown this year, aku plan tudung tu gold tapi beli online kaler lari habis. Itu sauk shawl lama. Jadiklah boleh je beraya. Huhu

Tahun ni #teamrayapahang. Cembiasa, pose gambar pagi raya di sebalik pokok kelapa yang dah agak naked tu macam wajib pulak dah. Pasal aku alang2 saja nak compile semua gambar pagi raya tiap tiap tahun di balik pokok tu. Tu pun dah nak tengahari, tu yang kecik bijik mata =)

Anak anak aku macam biasalah takdek nak bagi peluang sangat pun ajak2 gambar ni.. Depa taktau, gambar2 ni semua valuable. Pagi raya lepas dah siap dorang teros hilang gi rumah nenek sedara dorang. Aku nampak dorang je teros grab mintak adik ipar snap laju2. Bertuah wey. Kiteorang ni dah rupa pasangan baru kawin je. Anak tah ke mana. Aku perati je lepas bebudak ni salam, teros lari lagi. Abes lah cicir duit raya segala. Mak nak simpan tak kasik. Nanges2 macam kena pukul.

Aku banyak benda je nak tulis tu kadang nak carik time tu macam susah. Yang betulnya, memang malas. Kahkah tapi ni hapdate setahun sekali pun best dah. Kakakaka